Buradasınız
Ana Sayfa > İlanlar > Araştırma Görevlisi > Maltepe Üniversitesi Öğretim ve Araştırma Görevlisi Alım İlanı

Maltepe Üniversitesi Öğretim ve Araştırma Görevlisi Alım İlanı

Maltepe Üniversitesi Rektörlüğünden
ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ALIM İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 31. ve 33. maddesiyle “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği”n ilgili maddelerine göre Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri alınacaktır.
İlgililer ilanda belirtilen kadroya başvuru için gerekli olan belgelere, bilgilere ve sonuçlara Üniversitemizin web sayfasından (www.maltepe.edu.tr) ulaşabilirler. Başvurular ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde ilanda belirtilen ilgili birime şahsen veya postayla yapılır. Başvuracak adayların, 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamındaki koşulları taşıması ve istenen belgeleri tamamlaması gerekmektedir.
SINAV TAKVİMİ
İlk Başvuru Tarihi : 09.09.2024
Son Başvuru Tarihi : 23.09.2024
Ön Değerlendirme Tarihi : 24.09.2024
Sınav Tarihi : 25.09.2024
Sınav Sonuç Tarihi : 26.09.2024
Başvuru İçin Gerekli Belgeler:
• Başvuru Formu (Üniversitemizin web sayfasından sağlanacaktır)
• Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Adli Sicil (e-Devletten alınabilir)
• Özgeçmiş (YÖK Formatlı), ALES Belgesi, Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf
• Diploma fotokopileri (onaylı) (Başvuru sırasında e-Devletten alınan belgeler geçerlidir)
• Tezli Yüksek Lisans öğrenimine devam ettiğini gösteren onaylı Öğrenci Belgesi (varsa) (Başvuru sırasında e-Devletten alınan belgeler geçerlidir)
• Doktora öğrenimine devam ettiğini gösteren onaylı Öğrenci Belgesi (varsa) (Başvuru sırasında e-Devletten alınan belgeler geçerlidir)
• Yurtdışından alınan diplomalar için: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca diploma denkliğinin onaylandığını gösteren belge (onaylı)
• Lisans ve/veya Yüksek Lisans mezuniyet transkriptleri (onaylı)
• Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecilli veya muaf olduğunu belirten belge (onaylı)Başvurular, T.C. Maltepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına dilekçe, başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte şahsen veya posta yoluyla yapılmalıdır. Belgesi eksik olan veya süresinde ulaşmayan başvurular kabul edilmeyecektir.
T.C. Maltepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
Marmara Eğitim Köyü 34857 Maltepe / İSTANBUL Tel: 0(216) 626 10 50
Fakülte-Yüksekokul Bölüm-Program İstenilen Akademik Personel Sayı Özellikler
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Bölümü Arş. Gör. 2 Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği alanlarının birinden mezun olmak ve / veya Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği alanlarından birinde Yüksek Lisans yapıyor olmak, Fen alanında en az 85 İngilizce dil puanına sahip olmak
Yazılım Mühendisliği (İngilizce) Bölümü Arş. Gör. 2 Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği alanlarının birinden mezun olmak ve / veyaBilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği alanlarından birinde Yüksek Lisans yapıyor olmak, Fen alanında en az 85 İngilizce dil puanına sahip olmak.
Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
İlk ve Acil Yardım Programı
Öğr. Gör. 1 İlk ve acil yardım programı mezunu olmak koşulu ile sağlık alanlarında lisans ve tezli yüksek lisansını tamamlamış ya da hemşirelik lisans mezunu olup hemşirelik alanında tezli yüksek lisans eğitimini yapmış ya da acil yardım ve afet yönetimi lisans mezunu olup sağlık alanında tezli yüksek lisans eğitimini yapmış olmak ve yoğun bakım, acil veya ambulansta en az 2 yıl deneyim sahibi olmak.
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Öğr. Gör. 1 Yüksek Lisans eğitimini Dil ve Konuşma Terapisi alanında tamamlamış ve Doktora eğitimine Dil ve Konuşma Terapisi alanında devam ediyor olmak.
Hemşirelik Yüksekokulu Arş. Gör. 1 Lisans eğitimini Hemşirelik alanında tamamlamış olmak ve/veya Hemşirelik Anabilim Dallarından birinde Tezli Yüksek Lisans eğitimine devam ediyor olmak.

Bir Cevap Yazın

Top